PROGRAMACIÓ-PROGRAMACIÓN

Punxa aquí i podràs descarregar-te la:

PROGRAMACIÓ DE DESEMBRE!!!

PROGRAMACIÓ DE NOVEMBRE

HABILITATS SOCIALS PER A JOVES– queden places. Inscripció en l’Espai Jove
Dates: OCTUBRE 25, NOVEMBRE, 22 i DESEMBRE 13

Horari: DIMARTS de 18 a 20 h.

DESCRIPCIÓ DEL TALLER:
És important que la joventut desenvolupe habilitats socials bàsiques perquè perden la por i guanyen confiança a l’hora de relacionar-se amb els altres, i deixen la timidesa a un costat i aprenguen a relacionar-se de manera saludable. Es treballaren i s’oferiran dinàmiques i activitats orientades a la consciència, expressió emocional, a l’autorespecte i l’autoestima sana, sempre amb una metodologia adaptada a aquestes edats. Desenvolupar habilitats socials és rellevant en el desenvolupament de la joventut.
Nombre de participants: Accés lliure.
OBJECTIUS: Desenvolupar i millorar habilitats socials bàsiques.
• Fomentar les adequades relacions socials per a obtindre adaptació social adequada.
• Conéixer les conductes assertives en uns mateixos i dels altres.
• Conéixer eines bàsiques de les habilitats socials.
• Disminuir l’ansietat davant les relacions socials.


XARRADES I TALLERS PER A JOVES DE SEXUALITAT – queden places. Inscripció en l’Espai Jove
Dates: OCTUBRE 18, NOVEMBRE, 29 i DESEMBRE 20
Horari: DIMARTS de 18 a 20 h.

DESCRIPCIÓ BREU DEL TALLER:
No cal limitar-se a informar només dels temes de salut, si no que també és fonamental tractar els temes emocionals i de relacions afectives, i fer-ho d’una manera oberta, sense mites ni tabús. Les campanyes de prevenció resideix a informar abans que siguen actius sexualment per a evitar els riscos.
L’educació sexual per a adolescents no sols és competència dels centres escolars, sinó que és un tema que cal tractar des d’altres punts juvenils. Hem de parlar de sexualitat amb naturalitat, adaptant les respostes a les seues preguntes segons la seua edat.
Nombre de participants: Accés lliure.
OBJECTIUS:
• Desenvolupar integralment a els i les adolescents. Estimular en ells la capacitat d’anàlisi crítica i reflexiva, enfront de les problemàtiques o necessitats que en l’àmbit de la sexualitat
• Desenvolupar una Cultura de Responsabilitat. Capacitat d’assumir les conseqüències que una determinada opció, puga portar aparellada. Ser responsable, implica ser lliure per a fer decisions i ser lliure al seu torn, involucra disposar d’eines, tant informatives com formatives, que recolzen tals decisions. Per tant, s’ha d’educar perquè els individus puguen decidir lliure i responsablement.
• Desenvolupar la Capacitat d’Estimar. Que comprenguen que la sexualitat de parella no implica reificació o condició d’objecte, sinó que representa una relació entre subjectes que són persones.
• Donar l’oportunitat de superar o corregir mites o errors. Afavorint així, l’eliminació de prejudicis i temors que poden obstaculitzar el sa desenvolupament de la sexualitat i la consolidació dels projectes de vida de les i els adolescents. Disposar de les eines adequades els permetrà fer les seues opcions personals, amb major responsabilitat, voluntat, llibertat i respecte, assumint per tant en consciència, les conseqüències que resulten de tal opció.


TALLER CREATIU ATRAPA SOMNIS
Dia: 10 de NOVEMBRE
Horari: DIJOUS de 17.30 a 19.30 h.

TALLER AMB INSCRIPCIÓ: termini d’inscripció de l’1 al 9 de novembre

Existeix en la tradició dels ojibwa una història que explica el seu origen. La llegenda parla d’una dona arrapa, anomenada Asibikaashi, que cuidava als xiquets i a la gent de la terra. Per a ella es va fer difícil cuidar a tots els xiquets quan el poble ojibwa es va dispersar per Amèrica del Nord. Per això, mares i àvies van haver de començar a teixir xarxes de propietats màgiques que atrapaven els mals somnis i malsons per a protegir els xiquets.

Les persones participants crearan divertits atrapa somnis imitant a les màximes teixidores de la naturalesa, les aranyes.

Seguint la tradició ancestral del poblat ojibwa i de les antigues comunitats indígenes d’Amèrica del Nord, atraparan  els  mals somnis deixant només bons auguris  en les seues acolorides composicions realitzades amb elements naturals com a plomes i llana.

Hi ha persones que atorguen a això un significat diferent, entenent la paraula somnis com a aspiracions, desitjos o anhels. Per tant, els Atrapa Somnis servirien per a aconseguir tot allò que ens proposem i anhelem.

JOCS ESPORTIUS I TRADICIONALS

DATES: Divendres d’ Octubre: 14 i 28, de Novembre: 4 i 25 i de Desembre: 2 i 23. Horari de 17 a 20 h.

Pràctica d’esports tradicionals: futbol-sala, handbol, vóley, etc., jocs tradicionals i olimpíades: proves d’habilitat i destresa física.

Nombre de participants: Accés lliure.

Places limitades, tens que inscriu-te a l’ESPAI JOVE

L’ESPAI JOVE, ofereix un espai on la joventut gaudisca del seu temps i oci lliure els dissabtes a la vesprada.

Segueix-nos en xarxes socials – Síguenos en redes sociales